Ergonomia syntyy vaihtelusta.

Vaihdatko kehon ja mielen työskentelyasentoa riittävän usein?

Mielelle on terveellistä keskittyä yhtäjaksoisesti yhteen tehtävään tai tehtävätyyppiin kerrallaan. Liika yksitoikkoisuuskin on kuitenkin epäergonomista, ja niin keho kuin mielikin nauttii oikea-aikaisesta vaihtelusta.

 

Mikään kehon tai mielen asento ei ole yksinään ergonominen, vaan ergonomia syntyy asentojen riittävästä vaihtelusta ja sopivista vastaliikkeistä.

Palautumiselle tärkeintä on riittävä uni ja lepo. Palautumista ovat kuitenkin myös kehon ja mielen vastaliikkeet työpäivän aikana, arjessa ja vapaa-ajalla.

Intohiomo tukee kulttuurityöntekijöiden, taiteilijoiden ja tieteilijöiden hyvinvointia tarjoamalla työkaluja työergonomian parantamiseen.

Intohiomon Yin jooga -harjoitukset on räätälöity varta vasten kulttuurityölle tyypillisiin haasteisiin; selkärangan ja lantionalueen harjoitteet vahvistavat lihaksia ja auttavat istumatyötä tekevien taiteilijoiden ja tutkijoiden ja epäergonomisissa staattisissa asennoissa työskentelevien taiteilijoiden kehoa palautumaan.

TULOSSA SYKSYLLÄ 2023!

Tutustu kurssiin

Intohiomon tietoisen läsnäolon harjoitteet on valikoitu rauhoittamaan kaaosta, raivaamaan tilaa luovuudelle ja kestämään epävarmuutta, arvosteltavaksi joutumista, kilpailukulttuuria ja yhteiskunnallisesti haavoittuvaa asemaa sekä parantamaan itsevarmuutta, itsetuntemusta ja edistämään palautumista ja rauhoittumista.

TULOSSA TALVELLA 2023!

Tutustu kokonaisuuteen

Saavuta unelmasi avullani

Löydä tilaa ja aikaa mielestäsi ja maailmasta visiosi toteuttamiseen.

Valmennukset


Kehitä ammattitaitoasi ja työhyvinvointiasi osallistumalla valmennukseen.

 

Tutustu
Tapaamiset

Varaa ilmainen alkukartoitus. Tutustutaan ja katsotaan, miten voin auttaa sinua.

 

Varaa aika
Materiaalit

Opi käytännönläheisiä taitoja, joilla helpotat työntekoasi ja parannat työhyvinvointiasi. 

 

Aloita heti

Liity sisäpiiriin!

 

Motivaatiota, työkaluja ja vinkkejä suoraan sähköpostiisi: