Käyttö- ja sopimusehdot

Nämä sopimusehdot ovat voimassa 1.12.2023 alkaen.

 

PALVELU

intohiomo.fi verkkokurssit ja -valmennukset

 

PALVELUN TARJOAJA

Indome Oy (3150096-4) myy tuotteita yksityishenkilöille Suomeen. Pidätämme oikeuden toimitusehtojen ja hintojen muutoksiin. Tuotteiden hinnat sisältävät arvolisäveron.

[email protected]

 

YHTEYSTIEDOT

Indome Oy (3150096-4)

Tarjanteenkatu 11 C 50, 33720 Tampere

+358 44 0302017

[email protected]

 

YLEISET EHDOT

Intohiomo.fi -verkko-oppimisalusta on Indome Oy:n omistama.

Indome Oy:llä on oikeus päivittää näitä sopimusehtoja ilman ennakkoilmoitusta. Tilauksiin sovelletaan tilaushetkellä voimassa olevia sopimusehtoja, jotka ovat luettavissa tuotteen kotisivuilta.

Kurssille ilmoittautunut vakuuttaa, että ilmoitetut henkilötiedot ovat kurssin suorittajan omat tiedot. Verkkokurssille annettu käyttöoikeus on ehdottomasti henkilökohtainen. Kurssin sisällön esittäminen ilman lupaa tai käyttäjätunnusten luovuttaminen ulkopuolisille on kielletty ja vastoin näitä sopimusehtoja.

Jos tilauksessa on kyseess√§ lahjasta kolmannelle osapuolelle, ota yhteytt√§ [email protected] (ks. kohta ‚ÄĚmaksaminen‚ÄĚ).

Käyttäjä sitoutuu käyttämään palvelua lain, hyvän tavan ja tämän sopimuksen ehtojen mukaisesti. Käyttäjä on vastuussa palvelun ehtojen mukaisesta käytöstä henkilökohtaisesti.

Indome Oy ei ota vastuuta kurssisisällön oikeellisuudesta tai kurssilla annettujen neuvojen mukaisen toiminnan vaikutuksista. Käyttäjä on itse vastuussa sisältöjen perusteella tekemistään valinnoista. Palvelun tuottaja ei vastaa käyttäjälle tai kolmannelle osapuolelle palvelun mahdollisesti sisältämistä virheistä tai puutteellisuuksista ja tietojen käytöstä tai tulkinnasta aiheutuvista välittömistä tai välillisistä vahingoista.

Pääsy verkkokurssien materiaaleihin vaatii toimivan internetyhteyden sekä päätelaitteen. Videomateriaalia ei saa ladattua koneelle.

Indomen verkkopalvelu tarjotaan käyttöön sellaisenaan, eikä palvelun toimivuudelle asiakkaan päätelaitteella anneta mitään takuuta. Palvelun tuottaja pidättää itsellään oikeuden muuttaa palvelua, sen saatavuutta tai laitteistovaatimuksia. Palvelun tuottaja ei vastaa mistään vahingosta, joka voi johtua palvelun toiminnasta tai siitä, että palvelu ei toimi. Palvelun tuottaja ei vastaa palvelussa mahdollisesti esiintyvien teknisten vikojen, toimintahäiriöiden tai katkosten tai vastaavien aiheuttamista välittömistä tai välillisistä vahingoista. Mahdolliset häiriöt palvelussa korjataan mahdollisimman pian.

Indome Oy ei vastaa vahingosta, joka aiheutuu ylivoimaisesta esteestä. Ylivoimaisena esteenä pidetään sellaista ennalta arvaamatonta seikkaa tai olosuhteiden muutosta, joka on Indome Oy:n vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolella.

 

TILAUS JA TOIMITUS

Tehdessäsi tilauksen hyväksyt ilmoitetut toimitusehdot, tuotteiden hinnat sekä toimituskulut. Tilauksesta lähetetään tilausvahvistus sähköpostitse, joten sähköpostiosoitteen ilmoittaminen on pakollista. Tilausvahvistuksesta ilmenevät tilatut tuotteet sekä hinta.

Käyttäjätunnukset lähetetään viipymättä tai viimeistään yhden arkipäivän kuluessa tilauksesta (koskee pankkitunnuksilla, luottokortilla tai matkapuhelimella maksettuja tilauksia), tai kun lasku on maksettu (koskee sähköpostiin toimitettua pdf-laskua, yritysten verkkolaskua tai perinteisellä laskulla maksettavia tilauksia).

 

MAKSAMINEN

Indome Oy:llä on oikeus muuttaa palveluidensa hintoja. Verkkokaupassa näkyvä hinta on voimassa oleva hinta kyseiselle palvelulle. Hinnat sisältävät arvolisäveron 24 %.

Verkkovalmennuksista ei aiheudu tilaajalle toimituskustannuksia. Muiden mahdollisten tuotteiden osalta toimituskustannuksia ei aiheudu, ellei toisin ole mainittu.

Jos tuotteen hinta laskee tilauksen ja toimituksen välisenä aikana, laskemme automaattisesti tilatun tuotteen hintaa vastaamaan ajankohtaista hintaa. Hinta ei voi kuitenkaan koskaan nousta tilaushetken hinnasta.

Yritys tarjoaa palveluille eri maksutapoja (verkkopankki- ja luottokorttimaksut sekä laskutus). Käytettävissä olevat maksutavat näkyvät ostoksen tekemisen yhteydessä.

Yritys käyttää maksunvälityspalveluna Stripea (Stripe Payments Europe, Ltd) ja Kajabia (Kajabi LLC). Stripe tai Kajabi tai niiden välittämät maksupalvelut voivat näkyä maksua suoritettaessa ja tiliotteella maksun saajana. Lue Stripen käyttöehdot ja Kajabin käyttöehdot.

Viivästyneistä maksuista peritään korkolain mukainen viivästyskorko sekä maksumuistutuksista ja muista perintätoimista aiheutuneet kulut. Yritys siirtää maksamattomat saatavat huomautuksen jälkeen perintätoimiston perittäviksi. Perintätoimisto käyttää maksamattomien laskujen perintään vapaaehtoista ja oikeudellista perintää. Laskuihin lisätään perintätoimiston hinnaston mukaiset perintäkulut.

Yritys voi katkaista asiakkaan pääsyn ostamiinsa palveluihin viivästyneiden tai maksamattomien maksujen (myös osamaksuerien) takia, jos maksu ei ole saapunut eräpäivään mennessä. Tämä ei kuitenkaan poista asiakkaan maksuvelvollisuutta.

Yritys ei vastaa sopimuksista, jotka asiakas tekee kolmansien osapuolten kanssa ostaessaan tuotteita. Esimerkiksi, jos asiakas ostaa palvelun osamaksulla, tällöin maksuvelvollisuus voi siirtyä täysin asiakkaan ja osamaksupalvelua tarjoavan yrityksen väliseksi. Asiakkaan on tarkistettava kolmannen osapuolen ehdot maksutapaa valittaessa.

Kauppa syntyy verkkokaupan asiakkaan ja palveluntarjoajan välille. Verkkokaupan vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet. Maksunvälittäjä ei ole vastuussa asiakkaan ja palveluntarjoajan välisistä sopimuksista.

 

MAKSUTAVAT

Voit maksaa valmennuksen verkossa¬†luottokortilla. Osassa tuotteita k√§yt√∂ss√§ on my√∂s osamaksumahdollisuus. Jos haluat maksaa kurssin tilisiirtona tai laskulla, ota yhteytt√§ [email protected]. Jos olet yritysasiakas tai olet ostamassa lahjakorttia, lue alempaa kohta Indome Oy:n laskutus.

Indome Oy:n oma laskutus:

Tämä maksutapa on suositeltava erityisesti ostettaessa lahjakorttia, sillä verkkomaksaminen edellyttää asiakastilin muodostamista.

My√∂s yritysasiakkailla on mahdollisuus hakea laskutusasiakkuutta. Lis√§tietoa saat s√§hk√∂postilla osoitteesta [email protected].

Laskuttamisesta sovitaan erikseen. Jos haluat maksaa laskulla, ota yhteytt√§ [email protected]. S√§hk√∂postilaskusta ei tule laskutuslis√§√§, paperilaskussa laskutuslis√§ on 4 euroa. Laskutusasiakkaille maksuehto on 14 pv, ellei muutoin kirjallisesti sovita.

Ajankohtaiset tiedot maksutavoista löytyvät kurssiesittelysivuilta ja sivustolta löytyvistä ajantasaisista käyttö- ja sopimusehdoista.

Osamaksu

Osamaksu tarkoittaa maksuvaihtoehtoa, jossa asiakas maksaa tietyn rajallisen määrän osamaksuja päästäkseen käyttämään palvelua. Osamaksujen määrä on rajallinen ja asiakas sitoutuu ostoa tehdessä maksamaan kaikki tulevat osamaksuerät.

Ensimmäinen osamaksuerä veloitetaan heti oston yhteydessä. Tämän jälkeen seuraavat erät veloitetaan kuukauden välein. Tulevat erät veloitetaan automaattisesti asiakkaan antamalta maksuvälineeltä.

Jos automaattinen osamaksun veloittaminen asiakkaan antamalta maksukortilta ei onnistu, pääsy ostettuihin palveluihin katkeaa välittömästi. Pääsy palveluihin aukeaa, kun käyttäjätili aktivoidaan uudelleen sen jälkeen, kun asiakas on suorittanut maksamattoman osamaksuerän. Palveluiden katkeaminen ei poista asiakkaan maksuvelvollisuutta tulevista tai maksamatta jääneistä osamaksueristä.

Jotta osamaksueriä ei jäisi maksamatta, asiakkaan tulee huolehtia, että maksukortilla tai muulla maksuvälineellä on riittävästi varoja osamaksuerien maksamiseen.

Jos asiakkaalle on kertynyt useita maksamattomia osamaksueriä, yrityksellä on oikeus veloittaa asiakkaan tililtä välittömästi kaikki maksamattomat osamaksuerät yhdellä kerralla. Jos automaattinen maksun veloitus ei toistuvista yrityksistä ja sähköpostitse lähetettävästä huomautuksesta huolimatta onnistu, yrityksellä on oikeus veloittaa asiakkaalta kaikki maksamattomat sekä kaikki jäljellä olevat maksuerät yhdellä laskulla 14 päivän maksuajalla.

Jos osamaksu joudutaan veloittamaan automaattisen veloituksen sijaan laskulla, yritys lisää laskuun maksumuistutuslisän.

 

PALVELUIDEN K√ĄYTT√ĖOIKEUS

Asiakas saa palvelun ostettuaan siihen käyttöoikeuden vuodeksi tai erillisestä sopimuksesta niin pitkäksi aikaa kuin palvelu on saatavilla yrityksen verkkosivuilla tai kurssialustalla. Käyttöoikeus on rajattu eli palveluiden ja sisältöjen omistus- ja tekijän- ja teollisoikeudet eivät siirry asiakkaalle.

Käyttöoikeus on asiakkaalle henkilökohtainen ja antaa asiakkaalle oikeuden käyttää ostamaansa palvelua vain omassa yksityisessä tai oman yrityksen käytössä näiden ehtojen mukaisesti.

Asiakas ei saa jakaa käyttöoikeutta kenenkään kanssa, eikä siirtää sitä kenellekään. Asiakas ei saa näyttää tai levittää käyttöoikeutta vaativien palveluiden sisältöä millään tavalla (esim. internetissä), ellei yritys anna siihen erikseen lupaa. Asiakkaan käyttäjätilin tai käyttöoikeuden jakaminen tai levittäminen on sopimusrikkomus ja voi johtaa palveluiden katkaisuun ja mahdollisiin korvausvaatimuksiin.

Käyttöoikeutta vaativa sisältö voidaan yrityksen yksipuolisella päätöksellä ja ilman ilmoitusta muuttua vapaasti saatavilla olevaksi ja päinvastoin.

Asiakkaalla on oikeus koska tahansa lopettaa tilinsä intohiomo.fi verkko-oppimisalustalla.

Indome Oy:llä on oikeus tarpeen vaatiessa sulkea tilaajan tili, kun se on ollut käyttämättä kolmen vuoden ajan. Tästä kuitenkin lähetetään ennakkoilmoitus 3 kk ennen sulkemista tilaajan antamaan sähköpostiosoitteeseen.

Indome Oy:llä on oikeus sulkea tilaajan tili, jos ilmenee väärinkäytöksiä.

 

PALVELUIDEN SAATAVUUS JA TOIMIVUUS

Palvelun käyttö edellyttää rekisteröitymistä kurssialustalle. Rekisteröitymisvaiheessa asiakkaan tulee ilmoittaa vähintään nimi sekä käytössä oleva sähköpostiosoite.

Palvelun ostamisen yhteydessä asiakkaan tulee ilmoittaa etu- ja sukunimi, osoite sekä mahdollisesti muita henkilötietoja. Asiakas vastaa tietojen ajantasaisuudesta ja oikeellisuudesta. Yritys ei vastaa väärien tietojen antamisen johdosta aiheutuvista mahdollisista vahingoista. 

Osassa yrityksen palveluita voidaan hyödyntää kolmansien osapuolien ympäristöjä ja sovelluksia, kuten Facebookia. Asiakas vastaa itse tällaisten sovellusten asentamisesta ja käyttämisestä. Yritys ei vastaa kolmansien osapuolien ympäristöjen ja sovellusten toimintahäiriöistä eikä tarjoa teknistä tukea niiden käyttämiseen.

 

EHTOJEN MUUTOS

Yritys pidättää itselleen oikeuden muuttaa sopimusehtoja. Asiakas on velvollinen tarkistamaan sopimusehtojen sisällön ja päättämään sen jälkeen, haluaako hän jatkaa sopimusehtojen noudattamista. Mikäli asiakas ei halua noudattaa näitä tai myöhemmin muutettuja sopimusehtoja, yrityksen sivustojen ja palveluiden käyttö tulee välittömästi lopettaa.

 

 PERUUTUSEHDOT

Palvelutuotteilla tai sisällöllä, jonka asiakas saa digitaalisesti heti käyttöönsä, ei ole Suomen kuluttajansuojalain mukaisesti peruutusoikeutta, joten lupaamamme takuu on Indome Oy:lle täysin vapaaehtoinen.

Myöskään yritys- ja yhteisöasiakkaalla ei ole peruuttamisoikeutta, ellei yritys ole sitä itse erikseen mainitusti antanut.

Jos käytössäsi on osamaksu tai maksat laskulla, huomioi, että maksamatta jätetty maksuerä tai lasku ei ole tilauksen peruutus. Peruutuksesta on aina ilmoitettava. Peruutuksen jälkeen mahdolliset jäljellä olevat erät ja laskut mitätöidään.

 

TYYTYV√ĄISYYSTAKUU

Tyytyväisyystakuu tarkoittaa, että asiakas saa rahat takaisin, mikäli tämä ei ole tyytyväinen ostamaansa palveluun. Tyytyväisyystakuu on voimassa palvelusta riippuen 30, 60 tai 100 päivää alkaen siitä hetkestä, kun asiakas on ostanut verkkokurssin tai -valmennuksen ja saanut käyttöoikeuden sen ensimmäiseen osioon.

Jos asiakas on tyytym√§t√∂n verkkokurssiin tai -valmennukseen ja haluaa hy√∂dynt√§√§ t√§m√§n kohdan mukaista tyytyv√§isyystakuuta, on asiakkaan ilmoitettava tyytym√§tt√∂myytens√§ kirjallisesti edell√§ kerrotussa m√§√§r√§ajassa s√§hk√∂postitse osoitteeseen [email protected].

Asiakkaan tulee liittää peruutuksen mukaan yhteystietonsa sekä tilinumeronsa maksun palauttamista varten. Peruutuksen yhteydessä raukeaa myös käyttöoikeus ostettuihin materiaaleihin.

Tyytyväisyystakuun hyödyntämisen edellytyksenä asiakkaan on samassa sähköpostissa ilmoitettava ja osoitettava seuraavat seikat:

  • asiakkaan tulee kertoa tyytym√§tt√∂myyden syy
  • asiakkaan on osoitettava sitoutumisensa ostamaansa kurssiin
  • Koska kurssimateriaalit ovat k√§ytett√§viss√§ ja saatavilla kurssialustalla v√§hint√§√§n vuoden ostop√§iv√§st√§ ja erillisen sopimuksen mukaan pidemp√§√§nkin, tyytym√§tt√∂myyden syyksi ei hyv√§ksyt√§ ajanpuutteeseen tai jaksamiseen liittyvi√§ syit√§.

Asiakkaan katsotaan sitoutuneen ostamaansa valmennukseen, mikäli kaikki seuraavat edellytykset täyttyvät:

  • asiakas on katsonut kaikki verkkokurssiin tai valmennukseen sis√§ltyv√§t videot
  • asiakas on t√§ytt√§nyt ty√∂kirjat
  • asiakas on osallistunut suurimpaan osaan mahdollisista ryhm√§valmennuksista ja tapaamisista

Mikäli asiakkaan katsotaan täyttäneen tämän kohdan mukaiset ehdot, Indome Oy palauttaa asiakkaan palvelusta suorittamat maksut 30 päivän kuluessa palautusta koskevan päätöksen tekemisestä.

Mikäli maksun palautus tapahtuu eri kautta tai eri yhteystietoihin kuin, mitkä asiakas on ilmoittanut tilauksen yhteydessä, asiakas on velvollinen todistamaan ostonsa.

 

 

OIKEUDET

Kaikki oikeudet pidätetään. Ajantasaisen tekijänoikeuslain 1916/404 mukainen tekijänoikeus kaikkeen kurssimateriaaliin on Indome Oy:llä. Kurssia tai sen osia ei saa toimittaa kolmansille osapuolille. Materiaalin käyttäminen, kopiointi, tulostaminen, ruudunkaappaus materiaalista, tallennus, muuttaminen tai kääntäminen muille kielille ilman Indome Oy:n kirjallista lupaa on kielletty. Lukuunottamatta liitteenä olevan erikseen nimetyn tukimateriaalin käyttämistä ja tulostamista omaan käyttöön.

Käyttäjätunnus on henkilökohtainen. Kaikenlainen jälleenmyynti on kielletty.

Käyttöoikeuksien rikkominen purkaa käyttöoikeuden kurssimateriaaliin. Lisäksi, mikäli käyttäjän todetaan toimineen vastoin palvelun ehtoja, esimerkiksi luovuttaneen tunnuksensa tai muun käyttöoikeuden tai aineistoja kolmansille osapuolille, voi Indome Oy veloittaa käyttäjältä väärinkäytöksen seurauksena menettämänsä summan 50 %:lla korotettuna. Tähän sähköiseen palveluun kohdistuvat väärinkäytökset ja ilkivalta (mm. turhat tilaukset, tietoliikenteen häirintä, tietomurtojen yritykset) ilmoitetaan viranomaisille. Tähän sopimukseen sovelletaan Suomen lakia.

 

ASIAKKAAN TIETOSUOJA

Kauppasuhteessa noudatetaan soveltuvaa Suomen ja EU:n lainsäädäntöä kuluttajakaupan, markkinoinnin ja mainonnan osalta. Yritysasiakkaiden välisessä kaupassa noudatetaan ensisijaisesti näitä sopimusehtoja ja muilta osin Suomen kauppalakia.

Asiakas on velvoitettu luovuttamaan tilausta tehdess√§√§n t√§ydelliset yhteystietonsa, jotka sis√§lt√§v√§t kuluttaja-asiakkaalta v√§hint√§√§n nimen, osoitteen ja puhelinnumeron sek√§ mahdollisesti s√§hk√∂postiosoitteen. Yritysasiakkailta vaadittavat tiedot ovat yhteyshenkil√∂n nimi, puhelinnumero ja s√§hk√∂posti sek√§ y-tunnus, postiosoite, puhelinnumero tai ‚Äďnumerot ja tarvittaessa laskutusosoite.

Asiakkaiden tiedot tallennetaan Indome Oy:n asiakasrekisteriin, ja niitä käytetään asiakassuhteen ylläpitämiseen.

Tietosuoja-asetuksen mukainen tietosuojaseloste on nähtävissä osoitteessa Indome Oy, Tarjanteenkatu 11 C 50, 3370 Tampere, sekä osoitteessa Intohiomo.fi/tietosuoja.

Asiakas voi kieltää tietojensa käytön ja käsittelyn markkinointitarkoituksiin ja tarkistaa itseään koskevat tiedot ottamalla yhteyttä Indome Oy:n asiakaspalveluun. Yhteydenotot on tehtävä kirjallisena ja toimitettava allekirjoitettuina osoitteeseen: Indome Oy, Tarjanteenkatu 11 C 50, 3370 Tampere.

Indome Oy kerää palautetta tuotteistaan. Palautteita tai niiden osia julkaistaan ainoastaan siten, ettei palautteen antaja ole tunnistettavissa tekstistä. Jos palautteen antaja haluaa julkaista palautteen nimellään ja/tai kuvallaan sekä ilman anonymisointia, tästä sovitaan aina erikseen.

Palautteita käytetään asiakaskokemuksen, tuotevalikoiman ja palvelujen kehittämiseen. Indome Oy pidättää lisäksi oikeuden käyttää rekisteriä tiedottamiseen ja markkinointiin.

Intohiomo.fi -sivustolla käytetään evästeitä, joiden avulla sivustoa kehitetään käyttäjäystävällisemmäksi. Evästeiden ensisijainen tehtävä on helpottaa, parantaa ja nopeuttaa asiointikokemusta. Evästeitä voidaan käyttää myös parempien tarjousten ja henkilökohtaisempien tuotesuositusten tarjoamiseksi asiakkaalle. Eväste on pieni tekstitiedosto, jonka Indome Oy:n palvelin tallentaa käyttäjän kiintolevylle. Osa intohiomo.fi -sivuston sisällöstä saattaa edellyttää evästeiden hyväksymistä toimiakseen. Käyttäjän verkkoselain todennäköisesti hyväksyy evästeet valmiilla oletusasetuksilla, mutta käyttäjä voi myös estää evästeiden käytön selaimen asetuksista tai poistamalla evästeet selaimesta palvelun käytön päätyttyä. Lisätietoja selainkohtaisista käyttöohjeista löytyy selaimen valmistajan ohjeista.

 

ERIMIELISYYKSIEN RATKAISEMINEN

Riitatilanteet pyritään ratkaisemaan ensisijaisesti osapuolten keskinäisin neuvotteluin. Mikäli näissä ei löydetä sopua, kiista ratkaistaan Suomen lainsäädännön mukaan oikeusteitse.

Kuluttaja-asiakkaalla on oikeus saattaa tästä sopimuksesta syntyvät erimielisyydet kuluttajariitalautakunnan (www.kuluttajariita.fi) ratkaistavaksi. Ennen asian viemistä kuluttajariitalautakunnan käsittelyyn kuluttajan tulee olla yhteydessä maistraattien kuluttajaneuvontaan (www.kuluttajaneuvonta.fi). Kuluttajalla on lisäksi mahdollisuus käyttää myös Euroopan komission ylläpitämää verkkovälitteistä riidanratkaisufoorumia (http://ec.europa.eu/odr). Asiakas voi nostaa sopimuksen velkasuhteesta aiheutuvia riitaisuuksia koskevan kanteen Indome Oy:tä vastaan joko Indome Oy:n kotipaikan käräjäoikeudessa tai oman Suomessa sijaitsevan paikkakuntansa käräjäoikeudessa.

Asiamieskuluja ei korvata, koska Kuluttajaneuvonta ja Kuluttajariitalautakunta tarjoavat veloituksetta apua erimielisyyksien ratkaisemiseen.

Mikäli kolmas osapuoli käynnistää palvelun tuottajaa vastaan oikeusprosessin tai muun vaateen, joka kohdistuu käyttäjän tai asiakkaan toimintaan, vastaa asiakas tästä palvelun tuottajalle aiheutuvista kustannuksista.

 

YRITT√ĄJ√Ą- JA ORGANISAATIOASIAKKAIDEN LIS√ĄEHDOT

Indome Oy ei vastaa tuotteen ja/tai palvelun aiheuttamasta välittömästä tai välillisestä menetyksestä, vahingosta tai tulon menetyksestä. Indome Oy:n korvausvastuu rajoittuu aina näiden sopimusehtojen sisältöön. Tuotevirhevastuu rajoittuu mahdolliseen kauppahinnan palauttamiseen käyttöhyödyllä vähennettynä.

Asiakasyrityksellä tai -organisaatiolla ei ole oikeutta ilman erillistä sopimusta näyttää kurssisisältöä useammalle henkilölle. Listahintainen kurssimaksu antaa käyttöoikeuden yhdelle luonnolliselle henkilölle.

Indome Oy ei ole velvollinen täyttämään sopimusta, jos se kohtaa ylivoimaisen esteen, jota se ei voi kohtuudella voittaa. Verkkokauppa.com Oyj ei ole velvollinen korvaamaan asiakkaalle ylivoimaisen esteen kohdalla asiakkaalle aiheutuvaa vahinkoa tai kustannuksia, ja on oikeutettu purkamaan sopimuksen.

Indome Oy ei ole velvollinen täyttämään sopimusta, jos se kohtaa ylivoimaisen esteen, jota se ei voi kohtuudella voittaa. Indome Oy ei ole velvollinen korvaamaan asiakkaalle ylivoimaisen esteen kohdalla asiakkaalle aiheutuvaa vahinkoa tai kustannuksia ja on oikeutettu purkamaan sopimuksen.

Jättäessään tilauksen ja/tai tarjouspyynnön asiakas hyväksyy kiistattomasti Indome Oy:n sopimusehdot. Mahdollisia asiakkaan käyttämiä hankintasopimusehtoja ei noudateta niiden ollessa ristiriidassa Indome Oy:n sopimusehtojen kanssa, ellei niistä kirjallisesti erikseen sovita.