Joko poimit nämä vinkit?

Ota tästä talteen maksuttomat työkalut kulttuurityön avuksi! Valikoima päivittyy aika ajoin, joten pysy kuulolla.

Kulttuurityö koostuu usein sekalaisesta paletista erilaisia hankkeita, viritelmiä, suunnitelmia ja työtehtäviä. Elanto hankitaan pienistä puroista, työura on monimuotoinen ja arki sirpaleinen. Usein varsinaisen luovan työn rinnalla on tehtävä monenlaista muutakin hommaa.

Miten kulttuurityön kaaoksessa löytyisi riittävästi tilaa ja aikaa mielestä ja maailmasta sen ydintehtävän ja unelmien eteenpäin viemiseen?

Lataa tästä kompassiksi ilmainen kulttuurityöntekijän ajankäytön työkirja "Aina on aikaa hengittää".

TULOSSA KEVÄÄLLÄ 2023!

Lataa täältä ilmainen työkirja

Apurahan hakeminen on monen taiteilijan ja tutkijan pakollinen ja ikuinen limbo, jossa kilpailu kiihtyy vuosi vuodelta. Katso ilmainen luento ja kuulet, miksi niin moni hakemus lentää suoraan roskiin kulkematta lähtöruudun kautta. Miten voit taistella tilastoja vastaan? Miten voit varmistaa, että hakemuksesi lukija kuuntelee ideasi loppuun saakka?

TULOSSA KEVÄÄLLÄ 2023!

Katso ilmainen luento

Vainoaako mieltäsi kysymys: "Miksi en saanut apurahaa? Mistä voin olla varma, ettei hakemuksessani ole vikaa?" Et ole yksin.

Moni sellainenkin valmennettavani, joka on jo pitkään toiminut alallaan, on kertonut, ettei ole koskaan päässyt näkemään kenenkään muun hakemuksia kuin omansa.

Päätin tästä inspiroituneena julkaista yhden omista vanhoista hankesuunnitelmistani. Lue vinkkini erinomaiseen hankesuunnitelmaan ja lataa apurahahakemuksen malli.

TULOSSA KEVÄÄLLÄ 2023!

Lue ohjeet ja lataa esimerkki

Taiteen ja tutkimuksen rahoituskilvassa voittaminen on loppumaton taistelu. On kuitenkin olemassa myös vaihtoehtoja toimintaedellytysten hankkimiseen?

Joukkorahoituksessa on valtava potentiaali myös kulttuurin rahoittamiseen.

Kampanjointiin tarvitset vain luovuutta ja valmiutta työskennellä kovaa. Ja tiedän, että molempia näistä sinulta jo löytyy. Olethan kulttuurityön tekijä!

Haluatko kuulla, miten tehdään onnistunut joukkorahoituskampanja?

TULOSSA KEVÄÄLLÄ 2023!

Katso ilmainen luento